Βάικος Γ. Δημήτριος

Αναισθησιολόγος

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη Αποφοίτησε το 2003 απο την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων.

Εργάστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών έως το 2004 ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε στις διακομιδές ασθενών με εναέρια μέσα καθώς και στην αντιμετώπιση απωλειών υγείας από πυρηνικά - ραδιοβιολογικά - χημικά όπλα στα πλαίσια της προετοιμασίας του Αθήνα 2004.

Μετεκπαιδεύτηκε στην αναισθησιολογία στη κλινική Αναισθησιολογίας και Εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ απο όπου έλαβε το τίτλο ειδικότητας το 2010.

Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στην αντιμετώπιση παθήσεων με την χρήση βελονισμού 2006-2007 από την εταιρεία Βελονισμού Βορείου Ελλάδος και εξειδικεύθηκε απο την Κινεζική ακαδημία βελονισμου του Βερολίνου το 2010.

Συμμετείχε στην υγειονομική υποστήριξη δυνάμεων του Ν.Α.Τ.Ο. σε αποστολές εξωτερικού το 2005.

Εργάστηκε ως αναισθησιολόγος απο το 2010 στο στρατιωτικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς και στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης έως σήμερα.

Παράλληλα είναι συνεργάτης της κλινικής Euromedica απο το 2010, καθώς και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο βελονισμού στην Θεσσαλονίκη.